Financiële Poort

28 september 2017 17:30 — 19:45
imagesJUBKCBFRgeld
Datum: 28 september 2017 17:30 — 19:45 Debat

Financiële Poort 28 september -  Deze vernieuwde Financiële Poort staat in het teken van de Duitse verkiezingen; wat betekent de uitslag voor de toekomst van Europa?

Op 24 september gaat Duitsland naar de stembus. De uitslag van deze verkiezingen is van groot belang voor de toekomst van Europa en is ook voor de financiële sector een belangrijke gebeurtenis. De Duitse verkiezingen zijn de laatste van drie (Nederland en Frankrijk) in 2017 die meer dan normaal de aandacht genoten vanwege een gepolariseerd politiek klimaat in Europa. Op basis van de Duitse uitslag kan een nieuwe Europese machtsbalans worden opgemaakt.

Onder de deskundige leiding van:

Derk Marseille, Duitsland-correspondent voor BNR Nieuwsradio en oprichter van Duitslandnieuws.nl, zal Peer Steinbrück, voormalig minister van Financiën in het bondskabinet-Merkel I, de uitslag van de Duitse verkiezingen analyseren.

Ook kunt u zelf in debat met een panel van deskundigen bestaande uit:

Wierd Duk, Nederlands journalist, historicus en auteur, gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van Rusland en Duitsland, Esther de Lange, Europarlementariër voor het CDA en Carsten Brzeski, Hoofdeconoom ING Duitsland.

Waar en wanneer
Donderdag 28 september 2017
17:30 - 19:45 uur in Nieuwspoort

U kunt zich inschrijven voor deze Financiële Poort via deze link.

Wij verheugen ons op een interessante en vruchtbare discussie!

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Angalinna Bokhorst (E. angalinna.bokhorst@ing.nl / M. 06-21813367).

Graag tot 28 september 2017!

Mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Vereniging van Banken en ING

Deze pagina delen: