Europa in de wereld

20 april 2020
College JDHS
Datum: 20 april 2020 Lezing Ticket

MEDEDELING: 
Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen vanuit de overheid vanwege het coronavirus waren wij helaas genoodzaakt deze avond met Jaap de Hoop Scheffer op 20 april 2020 te annuleren. 

Overleeft Europa de strijd tussen China en de VS? Jaap de Hoop Scheffer vertelt hierover in een mini-college en aansluitend een verdiepend interview.

Doet Europa er nog toe? China eist steeds agressiever haar plek op als de nieuwe leider van de wereld. Amerika is onder president Trump op een aantal terreinen eerder rivaal dan bondgenoot geworden. Kan Europa zich staande houden in dit harde machtsspel?

In een mini-college en verdiepend interview vertelt Jaap de Hoop Scheffer over de macht van Europa in een snel veranderende wereld. De voormalig secretaris-generaal van de NAVO geeft op geheel eigen wijze zijn analyse over de uitdagingen van ons continent. 

Kunnen we onszelf wel verdedigen? Welke harde keuzes moeten we maken om relevant te blijven? En hoe verandert ons leven als Europa speelbal wordt van egoïstische supermachten?  

De Hoop Scheffer is voormalig secretaris-generaal van de NAVO en oud-minister van Buitenlandse Zaken.

MEDEDELING: 
Naar aanleiding van de aanvullende maatregelen vanuit de overheid zijn wij helaas genoodzaakt om deze avond met Jaap de Hoop Scheffer van 20 april 2020 te verplaatsen. De ticketbox is tijdelijk even gesloten. U verneemt zo spoedig mogelijk een nieuwe datum. 

Praktische Informatie
Inloop: 19:30 uur
Tijd: 20:00 -21:30 uur (geen pauze)
Kosten tickets hieronder
Voor Poorters is er een speciale korting van 3 euro tov een regulier ticket.

Vooraf een hapje eten? Koop direct uw combiticket voor de Chef’s Special van die avond, voor maar €11,50! (Vegetarisch ook mogelijk). Vanaf 18:00 uur bent u dan al welkom in ons restaurant.

Tickets reserveren

Het evenement is afgelopen.

Deze pagina delen: