Discussiebijeenkomst hoe te stemmen met de Provinciale Staten

12 maart 2019 12:00 — 16:00
discussiebijeenkomst Morselt 12 mrt 2019
Datum: 12 maart 2019 12:00 — 16:00 Debat

"Het gaat niet om partijen, maar om onze problemen oplossen in 2019". Aan de hand van een aantal YouTube filmpjes (in totaal 20) nodigt Dr. A.F.W. Morselt, schrijverspseudoniem Ton Toutnu, Kamerleden, journalisten en belangstellenden uit voor een discussie over waar er volgens hem bij de Provinciale verkiezingen op gestemd moet worden.

De heer Morselt stelt dat de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen OOK een belangrijk signaal is voor de landelijke verkiezingen in 2021. Zou er dan een andere samenstelling van de regering komen? Morselt zegt, "beslis niet aan de hand van een computerprogramma, maar gebruik uw eigen gezonde verstand en discussieer met mij over wat het verstandigst is"!

Voor een overgangscoalitie in 2021 (of eerder) naar een betere staatsinrichting pleit de heer Morselt als signaal om te stemmen op 20 maart op de combinatie FvD, PVV en SP.  “Met FvD geef je een aantal talentvolle mensen een kans en bovendien weet je dat rokers dan niet meer de paria’s van de samenleving blijven, niet waar Theo Hiddema? Goede wijn behoeft geen krans. De PVV van Geert Wilders is niet voor niets de tweede partij van Nederland en ik zie in Lilian Marijnissen één van de weinige vrouwen die de heer Wilders van de PVV in goede banen kan leiden, maar ook staat haar partij dichtbij de nationale ombudsman” zo stelt Morselt.

De volgende YouTube filmpjes worden bekeken op groot led scherm en bediscussieerd:
1. Een aanklacht tegen fietsers – 9 minuten, dan 2 minuten STILTE
2. Een stortvloed van argumenten voor gebruik van digitale enquêtes bij het regeringsbeleid inzake de EU – 20 minuten
3. 15 minuten discussie
4. Pauze

Dit zal vier maal herhaald worden, van 12:00 t/m 13:00 uur, van 13:00 t/m 14:00 uur, van 14:00 t/m 15:00 uur en van 15:00 t/m 16:00 uur. Op “kousenvoeten” tussentijds binnenkomen.

Dr. A.F.W. Morselt alias Ton Toutnu heeft in 2018 een boek op de markt gebracht getiteld: ‘Naar jou wordt niet geluisterd en naar miljoenen anderen ook niet; de verkiezingen van 2017 en de regeringsvernieuwing’.  Hij is een fervent lezer van de twee WUZ pagina’s van De Telegraaf, al sinds 2012. Vooral over de dagelijkse digitale enquêtes is hij erg enthousiast. Dr. A.F.W. Morselt is doordacht partijloos maar wil toch zijn visie meedelen omdat het beleid ook gaat over zijn privéleven. Hij is celbioloog (toxicoloog) en wordt dit jaar tachtig.

Op 12 maart tussen 12:00 uur tot 16:00 uur bent u welkom in de Van der Poelzaal I in Nieuwspoort, om het hele uur zal de voorstelling beginnen.

Er zijn 25 zitplaatsen in de Van der Poelzaal I. Graag een e-mail om aan te melden naar info@mrtextdesign.nl  met eventueel de tijd dat u aanwezig wenst te zijn.

Link naar de blog van Ton Toutnu:  https://tontoutnu.wordpress.com/

Deze pagina delen: