De Politieke Show - FormatieSpecial

6 juli 2021 19:00 — 20:30
Politieke Show
Datum: 6 juli 2021 19:00 — 20:30

Het Binnenhof staat dit jaar op z’n kop. Een aftredend kabinet, verkiezingen, geheime notulen, zo groot was de chaos nog nooit in Den Haag. En oh ja, de coronacrisis is er ook nog steeds. 

Gelukkig hebben Joost Vullings, Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen een actieve herinnering aan alle scènes van deze politieke thriller. Vlak voor het lange zomerreces blikken zij in de livestream De Politieke Show terug op het afgelopen half jaar en nemen ze de formatie onder de loep. 

Kan Rutte nog door? Wil het CDA wel in een nieuw kabinet zitten? Zoals kijkers van de Politieke Show gewend zijn delen Joost, Xander en Vincent met humor en veel beelden hun scherpe analyses en kijken ze vooruit: nieuwe verkiezingen of toch een snelle bordesfoto? 

Joost Vullings is politiek commentator van EenVandaag. 

Xander van der Wulp is politiek verslaggever van NOS Nieuws. Joost en Xander maken samen de politieke podcast De Stemming. 

Vincent Rietbergen is presentator van Haagsch College.

Voor het bijwonen van de opname van de livestream zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De zaaltickets boekt u onderaan deze pagina. 

Wilt u een ticket voor de livestream aanschaffen? Klik dan hier

Praktische informatie:
Avond: 6 juli 2021 
Tijden: 19.00 - 20.30 uur
Inloop zaal vanaf 18.30 uur 
Tickets in de zaal 12,50 voor Poorters / 15,00 regulier
Chef's Special 13,50 (Rendang, Indische runderstoof in kokos, sambal boontjes, ei, witte rijst. Vegetarisch: Rendang, Indische jackfruit stoof in kokos, sambal boontjes, ei, witte rijst).

Exclusief voor slechts 50 personen toegang in de zaal, tickets hieronder verkrijgbaar met of zonder Chef's Special. Vooraf bent u dan om 17.00 uur al welkom in ons restaurant. 

Tickets reserveren

Het evenement is uitverkocht. U kunt zich hieronder inschrijven om op de hoogte te worden gehouden wanneer er plaatsen vrijkomen.

Wachtlijst

Deze pagina delen: