De 1e 100 dagen van president Biden

26 april 2021
Schermopname 302
Datum: 26 april 2021

Op maandagavond 26 april 2021 blikte Willem Post terug op de opvallende eerste drie maanden van het Biden presidentschap. Al tijdens de campagne hulde kandidaat Biden zich ter inspiratie in de mantel van Franklin Roosevelt. Net als FDR trof hij een land in crisis aan.

Hoe ziet het eerste ‘rapport’ van Biden eruit? Hoe moet het verder in eigen land? En welke nieuwe accenten zijn er in de buitenlandse politiek? Voorlopig kijken we alweer verder, maar is het misschien nog best interessant om deze avond terug te kijken. 

Willem Post sprak tijdens de live-uitzending ook nog over 'de toestand in de VS' met Laura Bianchi, woonachtig in New York en oud-journaliste van o.a. NOS Radio-1 journaal en Omroep West. En tijdens deze avond werd ook nog even kort het Nederlandse White House Watchers magazine gepresenteerd.  

Willem Post is als Amerika-deskundige verbonden aan Instituut Clingendael in Den Haag en de Public Diplomacy Council in Washington D.C. Sinds midden jaren tachtig geeft hij voor vele binnen- en buitenlandse media Amerika-duiding. Hij is de auteur van 14 boeken over de Verenigde Staten.

U kunt De eerste 100 dagen van president Biden terugkijken via deze link

Tickets reserveren

Het evenement is afgelopen.

Deze pagina delen: