Corona College: Economie in Crisistijd

8 april 2020
Datum: 8 april 2020 Lezing Ticket

CORONA COLLEGE: ECONOMIE IN CRISISTIJD
MATHIJS BOUMAN OVER DE IMPACT OP ONZE ECONOMIE

Het coronavirus dreigt Nederland in de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog te storten. De economie ligt voor een groot deel stil. Wat betekent deze economische lockdown voor Nederland? Zijn de noodmaatregelen van de regering voldoende?

Econoom Mathijs Bouman vertelt je in dit college alles wat je moet weten over de gevolgen van de coronacrisis. Midden in deze stormachtige tijden legt hij helder uit wat de economische impact is voor Nederland hoe we de schade kunnen beperken. 

Ben ik straks werkloos? Loopt de staatsschuld gierend uit de hand? Bouman geeft met inzichtelijke beelden en de laatste cijfers antwoord op de meest prangende vragen. Ook gaat hij in op hoe corona onze economie blijvend zal veranderen en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Mathijs Bouman is macro-econoom en journalist. Hij is de vaste economische commentator van Nieuwsuur en schrijft twee keer per week voor het FD.

Corona College: Economie in Crisistijd is een productie van Haagsch College. Haagsch College geeft je op een toegankelijke manier flinke verdieping bij het nieuws met bekende en deskundige sprekers.

Praktische Informatie
Beschikbaar vanaf: 8 april
Duur: Zeker anderhalf uur!
Opname vanuit: Perscentrum Nieuwspoort
Tickets: €5,-
Tickets verkrijgbaar via: www.haagschcollege.nl

Dit online college is opgenomen in Nieuwspoort en is op woensdag 8 april online gezet

Deze pagina delen: