Campagneaftrap PvdA Zuid-Holland

2 februari 2018 19:30 — 22:30
PvdA 1 2
Datum: 2 februari 2018 19:30 — 22:30

Over twee maanden vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Daarom organiseert de PvdA Zuid-Holland een spetterende campagneaftrap voor al haar afdelingen op vrijdagavond 2 februari in Nieuwspoort! 

De avond is voor alle afdelingen in Zuid-Holland, van lijsttrekkers, tot kandidaat-raadsleden tot leden die houden van een gezellige en inspirerende avond. Zo maken we met elkaar een vliegende start richting de verkiezingscampagne in maart. 

Wat gaan we doen op vrijdagavond 2 februari? We bieden alle afdelingen een mooie avond met inspirerende speeches en muziek, maar ook een nuttige en informatieve avond. Zo geven meerdere lijsttrekkers een korte pitch over hun afdelingen en campagneplannen. Er zijn inspirerende sprekers zoals Sjoerd van der Maaden (sociaal ondernemer Specialisterren) en leuke workshops voor raadsleden, lijsttrekkers en andere leden. Een fotograaf is aanwezig voor het maken van professionele foto’s. De avond wordt muzikaal begeleid door een jazzband en een DJ. De presentatie is in handen van voormalig Kamerlid Marit Maij. 

Door samen te werken en van elkaar te leren kunnen kunnen we er op 21 maart voor zorgen dat de raden rood kleuren en we onze sociaal-democratische opdracht “zeker zijn van onze toekomst” bereiken. 

Meld je aan via http://zuidholland.pvda.nl/agenda/campagne-aftrap en nodig uw Zuid-Hollandse partijgenoten ook uit via het Facebook-event https://www.facebook.com/events/399324250503734/

Deze pagina delen: