Café Europa Verkiezingsspecial

2 maart 2021 20:00 — 21:00
Cafe Europa 2 mrt
Datum: 2 maart 2021 20:00 — 21:00 Debat

Nederland gaat op 17 maart naar de stembus. Welke rol speelt Europa in de verkiezingen? En wat willen de partijen met Europa? In de verkiezingsspecial van de podcast Café Europa gaan Annette van Soest en Mathieu Segers live vanuit Perscentrum Nieuwspoort in gesprek met gasten Stephane Alonso en Marleen de Rooy over de Europese plannen van de politieke partijen.

Moeten we vaccins Europees inkopen? Wie is er eigenlijk voor Eurobonds? En hoe willen partijen migratie Europees aanpakken? In deze verkiezingsspecial duiken we in de Europese standpunten van partijen. Van begroting tot corona en van migratie tot klimaataanpak. Hoe haalbaar zijn voorstellen van alle partijen?

En zoals in elke aflevering wordt er live geschakeld naar Berlijn, met Derk Marseille. Welke rol spelen Europese thema’s in dit Duitse verkiezingsjaar? En hoe kijken de Duitsers naar de Nederlandse verkiezingen?

Wil je deze livestream van Café Europa bekijken? Meld je hier gratis aan en stel ook je vraag aan de deelnemers. De livestream begint om 20:00 uur.

De Café Europa Verkiezingsspecial wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Parlement en Studio Europa Maastricht. 

Deze pagina delen: