'Back to Nieuwspoort’ Biden diner

25 juni 2021 17:00 — 19:00
Schermopname 298
Datum: 25 juni 2021 17:00 — 19:00 Lezing

We mogen weer! Na het corona isolement staan onze deuren voor u open! Internationaal perscentrum Nieuwspoort presenteert met trots een diner-sessie onder leiding van Amerika-deskundige Willem Post die verbonden is aan Instituut Clingendael en de Public Diplomacy Council in Washington DC.

Willem Post praat u tijdens het 'Back to Nieuwspoort' Biden diner bij over de laatste ontwikkelingen zoals de eerste fysieke topontmoeting deze maand tussen president Biden en president Poetin en de grootse plannen die president Biden heeft met betrekking tot ‘de wegen en bruggen’ in Amerika. Er is ook even aandacht voor het nieuwe gratis, digitale magazine van de Nederlandse White House Watchers en de Biden Watch van Amerika-deskundige Stan Bos en Willem Post. 

Willem interviewt ook onze speciale gast, Simon Smits, die tot voor kort ambassadeur in Groot-Brittannië was en nu ambassadeur internationale organisaties in Den Haag is. Wat voor invloed kan de nog nieuwe Biden-regering hebben op Den Haag als stad van Vrede en Recht? En is de relatie Nederland-Verenigde Staten belangrijker geworden na de Brexit?

U bent van harte welkom! Uiteraard houden wij ons aan de bekende corona voorschriften. 

Praktische informatie:
Datum: vrijdag 25 juni 2021
Tijd: 17.00 uur – 19.00 uur
Toegang: 18,50 euro (voor Poorters is er 2,00 euro korting) inclusief de Bidenburger met friet (vegaburger ook mogelijk).
Bestel hieronder uw tickets! 
LET OP: 1 ticket is voor 2 personen met Biden diner, reserveren is namelijk per tafel à
 2 personen.

Tickets reserveren

Tickets Prijs Aantal
Poorter toegangsticket met gast en 2 x Biden diner € 35,00
Regulier toegangsticket voor 2 personen met 2 x Biden diner € 37,00

Deze pagina delen: